+ A | - a | Нулиране
e1.jpg e2.jpge3.jpge4.jpg

Уважаеми Учители,

   Петнадесети Септември ми дава повод отново да засвидетелствам своето уважение и признателност към Вас - Учителите. Пожелавам Ви да съхраните енергията, надеждата и вдъхновението на професионалисти, осъзнаващи обществената значимост на своята мисия,  постигане на  целите в тази нелека задача, за да могат утре учениците да Ви достигнат и надминат, да продължат да се развиват с вашия плам, с натрупаните знания и умения.  

Скъпи Ученици,

  Знам, че забавленията и случващото се извън училище вероятно са по-интересни за Вас, от това, което става в класните стаи. Забавлявайте се, радвайте се на най-безгрижните си години, но заедно с това не забравяйте, че животът Ви ще е толкова по-интересен и изпълнен с победи, колкото повече знания съберете точно сега. Използвайте възможността да вземете това, което Ви предлагат най-добрите учители – Вашите.

  Мили Първокласници,

  Днес за първи път влизате в непознатия и примамлив свят на училището. Пожелавам Ви с упорит труд да се научите бързо да намирате отговорите на всички Ваши въпроси. Убеден съм, че след време Завет ще се гордее с Вас.

  Нека  учебната   2017/2018  година  е   успешна  за  всички Вас -  Учители и Ученици!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДОБЪР ЧАС! 

АХТЕР ВЕЛИЕВ
Кмет на Община Завет
                                                                                                       


 

 Все още няма новини - моля проверете отново скоро.


Връзки
 oopak.jpg logo-oprd.gif4_ESF_bg.jpgleaderlogo.jpg strategy1.PNG